dimecres, 23 de maig del 2012

Nova festa esportiva de fi de curs

Aquest any la Festa de fi de curs que organitza l’AMPA incorpora algunes novetats. La principal és que farem dues jornades de celebració: una esportiva, el divendres 1 de juny, i l’altra més festiva, el divendres 22 de juny.


FESTA ESPORTIVA: Divendres 1 de juny, de 17 i les 20 h

Proposen fer una gran festa esportiva de comiat del curs que consistirà en:
- Tornejos de futbol i bàsquet al pati. Els alumnes de les extraescolars de futbol i bàsquet competiran amb altres escoles de Sant Feliu.

- S’organitzaran jocs tradicionals (curses de sacs, saltar a la corda, mocador, etc.) oberts a la participació de tots els infants de l’escola.

- Faran competicions esportives entre pares, mares i professorat. Si esteu interessats a participar podeu inscriure-us al full que hi ha a la porta del despatx de l’AMPA o bé fer arribar les vostres dades i telèfon a ampagaudi@gmail.com

Es necessiten pares i mares voluntaris

Per a l’organització dels jocs tradicionals es necessiten pares o mares que  ajudin a coordinar les proves. Com més gent siguem, millor!


Lliureu el full que us van passar a la bústia de l’AMPA o al tutor/a dels vostres fills abans del divendres 25 de maig per tal que es puguin organitzar.

REUNIÓ INFORMATIVA: El dimarts 29 de maig, a les 16.45 h es farà una breu reunió a l’escola per explicar què haureu de fer durant la festa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada