dimecres, 11 de febrer del 2009

Sortida al Palau Falguera

El proper dijous 12 de febrer les classes d'infantil van al teatre, al Palau Falguera, a veure l'espectacle: Històries del Senyor Snyap.

L'estrafolari senyor Snyap ens explica històries, farcides de cançons, rodolins i endevinalles.Són històries d'aquí i d'allà. Històries gairebé quotidianes, però amb uns personatges, com el mateix senyor Snyap, una mica especials: les trifulgues casolanes d'una bruixa amb el seu gat negre, el viatge d'un tren molt vell i el seu vell maquinista a la llum de la lluna, les converses d'uns animalons que ens recorden velles faules, etc.
Són històries senzilles les del senyor Snyap, però plenes d'una certa poesia a ritme de swing.

Recordeu que han d'anar esmorzats de casa, ja que sortiran de l'escola a les 9h.

3 comentaris:

  1. Montse, t'estrenes com a co-adminstradora d'aquest blog. Felicitats! Molt interessant la informació i molt ben publicada. Aquest matí m'he esperat a veure com sortien els nostres fills del cole, acompanyats dels de P-5, les mestres i d'algunes mares. Segur que s'ho han passat molt bé.

    ResponElimina
  2. Hola soy mamá de Abril(P3A) He hablado con ella después de la salida al teatro y,aunque aún no estaba predispuesta a explicar que ha visto,estaba muy contenta y lo ha pasado muy bien.Seguro que durante unos días disfrutaremos con sus narraciones personales sobre lo que vivido hoy.

    ResponElimina
  3. Hola soy la mamá de Alba de p3A, hoy he acompañado a la clase dels conills al teatro; quería comentar lo bien que se han portado todos sin diferencia alguna, ha sido una gozada ir con ellos; también quería resaltar la buena organización y control que han tenido las profes con nuestros peques.
    Ay !!!Si se portaran igual en casa que en el cole....

    ResponElimina