dimecres, 25 de febrer del 2009

Excursió a la Fundació Miró




El proper dimarts 3 de març els nens i nens de P-3 aniran d'excursió a la Fundació Miró.
L'entrada i sortida a l'escola serà com cada dia. Sortiran cap a les 9:30 i tornaran a l'escola aproximadament a les 16:30 h.
Les mestres ens han passat unes recomanacions:
  • A casa no han de pendre llet per tal d'evitar marejos.
  • Han de venir amb roba còmoda i calçat adequat.
  • La motxilla no pot ser de carro i cal que sigui còmoda i prou gran perquè hi càpiga tot bé.
  • Recordeu que tot ha d'anar marcat amb el nom.
  • Els nens han de portar l'esmorzar, el dinar i aigua. És important diferenciar cada àpat.
  • Si porten cantimplora assegureu-vos de que tanca bé.

Nota: Als nens fixos del menjador se'ls prepararà una bossa amb el dinar, si penseu que al vostre fill li costarà menjar-se l'entrepà que li prepararan li podeu posar vosaltres el dinar i avisar amb temps que aquell dia no voleu servei de menjador. En tot cas sí que haureu de portar l'esmorzar, com cada dia.

Si voleu informació de la Fundació Miró http://fundaciomiro-bcn.org/

8 comentaris:

  1. Emma está deseando ir a la excursión y yo estoy más nerviosa que ella, seguro me quedaré hasta que el autocar marche...no sé que será peor.

    ResponElimina
  2. Es genial oir a Abril repetir una y otra vez"mañana vamos a Barcelona"Está deseando que llegue el día de la excursión.Lo pasarán genial.A esos papás temerosos de estas salidas de los pequeños decirles que estén tranquilos que nuestros profes y los monitores cuidan muy bien de ellos.

    ResponElimina
  3. Hola, algu sap que veuran a la fundació...que els explicaran...on dinaran...estic intrigada i em faria gracia saberho

    ResponElimina
  4. Tendrás que esperar a la vuelta para que tú pequeño te explique que ha visto,por supuesto será su versión,que al fin y al cabo es lo divertido.Sería chulo unir todas las "versiones",quizá conociandolas todas podamos intentar imaginar lo que ellos han visto.A divertirse.

    ResponElimina
  5. Mar va tornar molt contenta, s'ho va passar molt be perque van jugar molt al parc i perque va reconèixer alguns quadres que havien vist a classe.
    Tota una experiència la primera vegada que anava amb autocar amb els seus companys!!

    ResponElimina
  6. Fué muy diverida la respuesta de Abril a mi pregunta sobre que habia visto:Cuadritos,dijo. ¿Como?Cuadros mama,d´en Joan Miró.Fue divertido oir como "la excursión a Barcelona"ahora ya tenía tema y nombre.Son bajitos pero no pequeños y aprenden más rapido de lo que podemos imaginar.

    ResponElimina
  7. Izan me dijo que vio cuadros grandes y pequeños de muchos colores y que los pintó Miró cuando era pequeño. Imaginaros lo que podían deducir ellos de los cuadros, pero se lo pasó genial, vino derrotado.

    ResponElimina
  8. Hola, l'aina de P3 A em va dir que s'ho va passar molt bé. Tenia clar que el pintor es deia JOAN, Miró, però Joan, eh? i que li agradava pintar amb tots els colors. De la sortida va destacar el viatge en autocar, a l'anada els van posar una peli i a la tornada cantaven cançons com la dels dies de la setmana que canten a classe.

    ResponElimina