dijous, 9 de febrer del 2012

Festa i plantada del roser 2012 al Parc Torreblanca

El proper diumenge 12 de febrer tindrà lloc al Parc de Torreblanca la Festa del Roser, una cita amb la flor més emblemàtica de la ciutat i amb la jardineria en general organitzada per l'Ajuntament de Sant Feliu i l'Associació Amics de les Roses de Sant Feliu en col·laboració amb el mateix Parc Torreblanca, el Consell Comarcal i la Mancomunitat de Municipis.




Amb aquesta cita, on els assistents participaran en diferents activitats amb la rosa i el conreu del roser com a protagonistes, es vol fomentar el coneixement de les roses en tots els seus àmbits i difondre la cultura i la tradició roserístiques de Sant Feliu com a Ciutat de les Roses.



10 h- una botifarrada popular,


11 h -plantada popular


11h -el taller "Com es planta i es poda un roser".


11h-12h - inscripcions al concurs de dibuix infantil "La rosa i el roser", dirigit a infants d'entre 6 i 12 anys


13:30h -presentació dels treballs.


Les obres presentades seran exposades del 24 al 26 de febrer de 2012 a les terrasses del Palau Falguera i el lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 26 de febrer, a les 13 h, al mateix lloc. Els premis consisteixen en dues entrades per anar a Port Aventura per al guanyador o guanyadora de cada categoria i modalitat. Així mateix, tots els participants rebran un petit obsequi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada