dimecres, 11 de maig del 2011

Sol per a una excursió radiant al Jardí Botànic

Segons ens comenta la Mireia, la tutora de P5-A, l'excursió al Jardí Botànic ha estat un èxit total. "Ens ho hem passat d'allò més bé. Hem vist un munt de plantes i arbres diferents, i hem conegut moltes coses que no sabiem de les flors i plantes", explica la Mireia, amb el seu entusiasme i positivisme habitual.
A més, al Mohamed li han deixat una moto per desplaçar-se per les instal.lacions dels Jardí Botànic, i això sembla que ha estat un al.licient més entre els nens i nenes. Els que van voler provar-la, el Mohamed els va deixar la moto. Ho podeu veure a les imatges.
Vaja, un sol esplèndid en un dia que ha fet que l'excursió fos radiant per als nostres fills i filles. Gràcies als professors i organitzadors per fer-ho possible!!














3 comentaris:

  1. QUE MAQUES LAS FOTOS!!Si que s´ho han passat bé i han vingut cansadissims......gràcies

    ResponElimina
  2. Ja estaria bé que alguna vegada ens deixesin venir als pares,no m´hem sembla gaire bé que totes les coses xules se les quedin per ells.De totes maneres,me n´alegro molt que s´ho hagin passat tant xupi piruli...

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies a Mireia i Sònia per fer-nos arrivar aquestas fotos tan macas dels nostres nens i nenes que ja es veu en les seves cares lo ve que s'ho van passar. Gràcies

    ResponElimina