diumenge, 6 de març del 2011

Festa de Carnestoltes!

Els alumnes de P5 van gaudir el seu darrer Carnestoltes del Cicle d'Infantil el divendres 4 de març. El pati de l'Escola va tornar a omplir-se de colors, disfresses, maquillatges i música per celebrar la festa. Els professors, disfressats de personatges de pel.lícules, el tema de la Setmana Cultural d'enguany, també van donar color a la festa. I com cada any, molts pares i mares s'hi van apuntar també i van deixar la roba habitual per una de ben diferent.





L'endemà, el dissabte 5 de març, l'Escola Gaudí va sortir a la Rua de Sant Feliu amb una comparssa plena d'ocells ballant sense parar. Algunes famílies de P5 també hi van ser presents, d'entre les 150 persones que formaven la comparssa!! I van obtenir una menció especial del jurat en un any que la Rua de Sant Feliu ha batut el rècord de participació de grups.

3 comentaris:

  1. La Rua de Sant Feliu este año estuvo genial, mucha marcha, mucha animación y muchos pajaritos bailando, unos pajaritos diferentes, azules pero muy marchosos. Grácias a todos/as, nos lo pasamos muy bien.

    ResponElimina
  2. ¡Qué guapas se pusieron nuestras mamis y nuestros peques en el cole y en la rua, a seguir así, gaudí: Ana Nerea.

    ResponElimina
  3. ¡Qué guapas se pusieron nuestras mamis y nuestros peques en el cole y en la rua, a seguir así, gaudí: Ana Nerea.

    ResponElimina