dilluns, 7 de febrer del 2011

Benvinguda Sra. LLETRA LLIGADA, passeu, passeu...

Aquest matí quan els nens i nenes han arribat a la classe han tingut una gran sorpresa!! Els noms de tots ells (els que fan servir per passar llista) havien desaparegut!! i tenien uns quants regalets i una carta a la rotllana!! quina emoció! qui serà?... cadascú feia les seves suposicions!! Han llegit la carta i atenció: era la fada de l'hivern (la germana de la fada de la tardor) que els ha estat vigilant durant molts dies i ha vist que els nens i nenes de la classe ja s'han fet molts grans i per tant ja ha arribat el moment d'aprendre una cosa nova: LA LLETRA LLIGADA!! 


La fada els ha preparat tot el que necessiten per a treballar la lletra lligada, els noms per passar llista amb lletra lligada, unes fitxes plastificades per repassar-lo, etc..... Així doncs, a partir d'avui comencen a escriure el nom i la data amb lletra lligada!! La fada també els ha dit que han de tenir en compte que aquest tipus de lletra és una mica complicada i no surt bé a la primera, per això cal practicar-la molt i molt!


La tutora ens explica que "la veritat és que tots els nens i nenes estan molt motivats per escriure el seu nom amb lletra lligada! Ha estat molt xulo veure com s'esforçaven per a fer el seu nom "nou"!"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada