divendres, 19 de novembre del 2010

Volem jornada intensiva al juny?

El Departament d'Educació va anunciar la setmana passada que oferia la possibilitat a les escoles de recuperar la jornada intensiva al juny. Davant aquesta novetat l'escola ha convocat un Consell Escolar Extraordinari el proper dimecres, 24 de novembre, en el que es votarà si el Gaudí recupera la jornada intensiva al juny o no . Al Consell Escolar hi ha un representant de l'AMPA que haurà de votar la mesura, per això ens agradaria conèixer l'opinió de les famílies al respecte.

Per aquells que no ho sàpiguen la jornada intensiva implica que l'horari de les classes seria per a tots els alumnes de l'escola de 8.45 a 13 h (únicament durant el mes de juny). Es garanteix el servei de menjador, com en anys anteriors, amb les dues opcions fins les 15 h (amb el preu de Primària) o fins les 16 h (amb el preu d'Infantil). Des de l'AMPA organitzaríem el servei d'acollida de tarda de 16 a 16.45 h perquè les famílies que ho necessitin vagin a buscar els seus fills i filles a l'hora habitual de sortida. El preu de l'acollida és d'1,50 €/dia i el cost és a càrrec de cada família.

En cas que s'aprovi fer jornada intensiva al juny, l'escola mirarà d'ampliar les excursions que ara estaven planificades per fer només durant el matí. Podria ser però, que s'hagi de demanar més diners a les famílies si el preu de les sortides augmenta per utilitzar els serveis d'autocar durant més hores.

Per últim, informar-vos que en el Consell Escolar Extraordinar també es determinarà el dia d'inici de la jornada intensiva. Hi ha dues opcions: el dilluns 6 de juny o el dimarts 14 de juny (recordeu que el divendres 10 és festiu de lliure disposició i el 13 de juny també és festiu perquè se celebra la 2a Pasqüa).

MOLT IMPORTANT: Deixeu els vostres comentaris en el bloc o a la bústia de l'AMPA. Ens interessa saber què opineu com pares/mares del Gaudí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada