diumenge, 13 de juny del 2010

Primeres colònies en família

Amb molt bon sabor de boca i amb ganes de repetir l'experiència vam arribar totes les famílies del cap de setmana que vam passar a la casa La Fosca (Palamós) els passats 6 i 7 de juny. Els nens, a més de gaudir de la piscina i del jardí, van fer tallers sobre cóm portar una barca amb cordes o cóm fer una anxova. Inclús els pares i mares també van poder posar a prova la seva agilitat passant per un dificultós pont de fusta penjat entre els arbres. A la nit pares i nens vam jugar junts a memoritzar cançons i a explicar acudits, just abans de ballar a la discoteca. Tots vam compartir àpats i moments d'esbarjo amb molt bon ambient. Les famílies de Primer curs van estar juntament amb nosaltres a la Casa de Colònies, que estava només ocupada per l'Escola, fet que encara va contribuir més a estar com en família. Sens dubte, una experiència inolvidable i que tenim ganes que es repeteixi!

FOTOREPORTERES: Sabina Gil i Montse Manchado.

3 comentaris:

  1. me encanta el nuevo aire veraniego que le habeis dado a la pagina!!! ha queddo xuuuulisiima! las fotos dan mucha evidia!! Esther .

    ResponElimina
  2. Esther, moltíssimes gràcies! Ens agrada que t'agradi el nou aire del bloc i que en deixis constància amb aquest comentari. Aviam si poquet a poquet podem anar fent millores. I a la propera sortida de famílies, ja saps, us apunteu ràpidament. Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Teniu energia per moure el mon. Sou la bomba.

    ResponElimina