dimecres, 31 de març del 2010

Ens anem de cap de setmana!


Els nostres menuts ja tenen o estan a punt de fer els cinc anys...així que "que millor que celebrar que ja són una mica més grandets que marxar tots plegats un cap de setmana a una casa de colònies?" Aquesta és la proposta d'un grup de mares per a passar el cap de setmana del 5 i 6 de juny (dissabte i diumenge) a la casa de colònies La Fosca, a Palamós, i gaudir així de la natura i potenciar la convivència entre totes les famílies i tots els nens i nenes de P4. La casa La Fosca està a 1km. de la platja i té piscina.

El pack consta de: habitació amb 2, 4 o 6 llits amb bany, dinar, berenar i sopar de dissabte, i l'esmorzar i el dinar de diumenge. S'organitzen activitats per a les famílies i els nens, incloses en els preus. Els preus: adults (52 euros), infants (+ de 3 anys): 42 euros, 2on infant (+ de 3 anys): 26 euros, infants (-de 3 anys): gratis.

Per reservar la plaça heu de retornar el full que us van donar la tutora desl vostres fills abans del dimecres, dia 7 d'abril, indicant el nombre de persones que hi anireu.

1 comentari: