divendres, 26 de novembre del 2010

S'aprova la jornada intensiva al juny



El Consell Escolar Extraordinari celebrat aquest dimecres, 24 de novembre, va aprovar amb el votor a favor de les diferents parts (professorat, AMPA, Ajuntament, pares i mares amb representació) la instauració de la jornada intensiva a l'escola Gaudí al mes de juny de 2010 . En concret, l'horari de les 8.45 a les 13 h es començarà a aplicar a partir del 6 de juny.

Durant el Consell Escolar, la direcció de l'escola va informar de que les excursions programades durant el curs s'intentaran ampliar perquè es facin al llarg del dia i no únicament al matí, que és com estaven programades fins ara. També es va dir que no es demanaran més diners a les famílies per al finançament de les sortides.

D'altra banda, aprofitem per donar-vos els resultats de l'enquesta realitzada per l'AMPA per conèixer l'opinió de les famílies sobre la jornada intensiva. Òbviament, el resultat de l'enquesta ha estat el que ha marcat el vot de l'associació en el Consell Escolar. Aprofitem per agrair-vos a tots la vostra participació i els vostres comentaris en el bloc.

RESULTATS DE L'ENQUESTA SOBRE LA JORNADA INTENSIVA:
S'han comptabilitzat 128 respostes de les famílies (tenint en compte que a l'escola hi ha 245 famílies, la participació ha estat d'un 52%):

  • 84 vots a favor (65,6%)
  • 31 vots en contra (24%)
  • 13 vots indiferents (10,1%)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada