diumenge, 15 de març del 2009

Una proposta

Dintre de l'article " Una escola més respectuosa amb el nostre entorn" alguns pares amb els seus comentaris van proposar fer un hort.

He trobat aquesta pàgina on s'explica el procés fet per uns nens de P-4, jo la trobo molt interessant.

http://www.xtec.cat/ceip-anselmclave/parvulari0708/horturba-ei/horturb%E0.htm

5 comentaris:

  1. Molt xula aquesta proposta, Montse. I sobretot molt ben documentada, amb un munt de fotos que detallen l'activitat. Potser les nostres mestres ja ho tenen en ment per fer-ho algun dia...i sino els hi podem comentar. Aviam què tal. Encara que potser és més per P-4 o P-5. De totes maneres, està bé que les nostres criatures sapiguin que les madueixes o els enciams no es fabriquen al súper o a la botiga. Per cert, algú sap alguna cosa de la visita a la granja que ens van comentar a principi de curs? Sabeu quan la faran?

    ResponElimina
  2. I tant que és interessant. Podriem proposar-ho a les mestres i si ho necessiten, donar un cop de mà alguns pares.
    Compteu amb mi!

    ResponElimina
  3. A mi també em sembla força interessant,és una manra divertida de que els nostres fills aprenguin d'on provenen les fruites i verdures que mengem a casa.Potser així aconseguirem que en mengin més

    ResponElimina
  4. Les propostes que surtin d'aquest bloc es poden fer arribar a les mestres i són elles qui decideixen si volen incloure-les a les seves classes i en quin moment(potser més endavant en un altre curs). Això en l'horari escolar però penseu que mitjançant l'Ampa les idees que es plantegin poden materialitzar-se en tallers, activitats extraescolars, conferències...Per això són tant importants els vostres comentaris!

    ResponElimina
  5. En algunes escoles de Sant Feliu estàn fen aquet proyecte, crec que estàn adreçades als nens mes grans. En la nostra escola tenim molt espai lliure i podriem aprofitar-lo.

    ResponElimina