dilluns, 23 de febrer del 2009

El cole guanya el 3er premi de la Rua



La comparssa "Fantasía del Gaudí" que un grup de mares entusiastes i pencaires de l'AMPA de l'escola han creat durant setmanes de feina s'ha endut el 3er premi de la Rua del Carnestoltes de Sant Feliu. L'emoció i alegria els va desbordar quan van saber que la disfressa havia estat premiada. Les prop de 100 persones que hi van participar van veure així recompensades la feina d'hores i hores creant i coordinant tota la disfressa. Ja era un premi la participació en la desfilada, ja que desconeixem cap altra vegada que l'escola hagi participat en el Carnestoltes. Els menuts s'ho van passar pipa i els gran van veure que, si un hi posa il.lusió i ganes, les fantasies es fan realitat...Felicitats a tots els participants.

3 comentaris:

  1. Felicitats a tots els que vau participar a la rua i sobretot a les mares que ho van organitzar.

    ResponElimina
  2. Jo volia agrair a tots els participants de la comparsa la confiança que han depositat en les persones que hem organitzar tot aixó, i sobretot al Real, que sense la seva ajuda res hagués sigut posible. També dir que el Gaudí sí ha participat en la rua varis anys portant-se un 1er premi i crec que 2 2on premis, tot organitzar pel Real.
    El proper curs us esperem a tots!!

    ResponElimina
  3. Enhorabuena a todos y a todas los participantes de la comparsa del cole y animar a los que no estuvimos a participar el año que viene y divertirnos junto a nuestros niños.

    ResponElimina