dijous, 6 de novembre del 2008

Que ve el Nadal


L'AMPA ja està escalfant motors per engegar les activitats de Nadal. Enguany, com l'any passat, hi tornarà a haver loteria. Esteu a l'aguait si no voleu perdre l'oportunitat de fer-vos milionaris! Les butlletes costaran 3 euros. Ja tenim el número reservat. Ben aviat, el podreu comprar a alguns dels pares de l'escola. Que tothom es prepari per acabar de pagar les hipoteques. Que aquest any, si! L'AMPA també està començant a preparar la festa de Nadal per als nens de l'e'escola. Si algú pot ajudar o té idees, que ho comenti i farem córrer la veu.

15 comentaris:

  1. Tinc una proposta de canvi. Enlloc d'un Papa Noel a la festa com es va fer l'any passat, per que no fem millor cagar el tió? És més divertit veure els nens picant amb bastons i cantant que un senyor que treu regalets d'una bossa. Els podem fer picar agrupats per classes si es vol anar ràpid. I és una tradició més nostra que no pas això del Papa Noel.

    ResponElimina
  2. M'agrada molt aquesta proposta. Podrías fer-la arribar a l'AMPA.

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb aquesta idea. Penso que s'hauria d'eliminar el Pare Noel. A més, també penso que hi hauria d'haver alguna mena de control sobre qui assisteix a les festes, perquè sempre hi ha gent de fora de l'escola que s'aprofita.

    ResponElimina
  4. Hola
    Soy delegada de P5 B. Tengo varias sugerencias para la fiesta de Navidad y, por supuesto, ofrezco mi ayuda por si es necesario (mjaesc@gmail.com):
    1. Opino que la fiesta suele comenzar bastante tarde (creo que se suelen hacer después de las 19 h)y los niños más pequeños ya suelen estar agotados.
    2. El tema del Papá Noel se suele hacer hacia el final, con lo cual, doblemente tarde. Creo que es un tema de organización, que va en función de las actuaciones que hacen los del baile. Opino que podría organizarse de otra manera.
    3. El Papá Noel podría ser sustituido por el Caga Tió o bien por un paje real que recogiera las cartas de los niños. Estaría bien poner un buzón real.
    Estos temas los hemos comentado varias madres. Opino que podrían hacerse mejoras en la organización de las fiestas y me ofrezco, por ejemplo, para ayudar a montar las cosas antes de la fiesta y buscar la colaboración de otros padres que seguro que ayudarían si se organizase de otra manera.
    Un saludo.

    ResponElimina
  5. Hola
    Soy la misma del anterior comentario. Se me olvidaba felicitaros por haber puesto en marcha este blog. Lo incluiré en el de mi curso.
    Un saludo.

    ResponElimina
  6. Hola, a la delegada de P5 B dir-li que li he passat el comentari a la maribel i la merce medina de la junta de l'ampa. la maribel és la que està muntant la festa amb altres persones.
    Sobre Papa Noel-tio a la reunió d'ahir al vespre a la junta del AMPA vaig traslladar aquestes peticions que heu fet aquí i em van dir que es fa el Papa Noel perque el tió ja el fa l'escola en horari escolar per celebrar les festes. Així que per no repetir-ho es va decidir fer el Papa Noel, amb una xocolada, l'espectacle de ball, etc...
    Sobre el patge, també es va dir que enguany l'Ajuntament no el posarà i que el que sí poden fer és deixar-nos la roba per tal que algun pare faci del mateix, però això no va quedar gaire clar. us aniré informant.
    fins ara,

    ResponElimina
  7. Hola, sóc l'Anna ja tenim un altre blog a l'escola, us felicito ja us he posat al meu blog de 3r. com enllaç, a veure si s'animen altres pares i fem els blogs de tots els cursos.

    ResponElimina
  8. Hola
    Soy la delegada de P5 B. Precisamente he hecho llegar mis sugerencias a este blog con la esperanza de que al entrar nuevas personas al AMPA se podrían hacer cambios en beneficio de todos, principalmente para que los más pequeños puedan disfrutar de la fiesta. Varios padres opinamos que el Papá Noel se realiza muy tarde, ya que va después de las actuaciones de baile. Incluso estaríamos dispuestos a colaborar para que se hiciera antes...
    Un saludo. Sigo dispuesta a ayudar.

    ResponElimina
  9. Hola
    Estic d'acord amb el comentaris anteriors, penso que el Pare Noel es fa massa tard. A més, la festa de Nadal sempre gira entorn al ball, sembla que no hi ha res més d'important i que no es pensa gaire en els nens. A veure si és veritat que es veuen canvis, perquè molts tenim l'impressió de què si la festa la continua organitzant l'Ampa antic tot continuarà igual. Ànims per la gent nova.
    Salutacions.

    ResponElimina
  10. Si el Tió ja està descartat, perque ja ho fan en horari escolar, perquè no fem que vinguin els reis?.
    Així podrien ser 3 i no hi hauríen cues.
    Estic d'acord en fer la festa més d'hora perque els petits la puguin disfrutar.

    ResponElimina
  11. Perquè no poseu aquest article al blog general? Segurament hi haurà més pares que ho veuran i podran participar.

    ResponElimina
  12. Estaria bé que tot això es publiqués al blog de l'Ampa ¿No creieu?
    Suggereixo copiar els comentaris fets fins ara i obrir aquest tema a tots els cursos.
    Segur que hi ha més persones amb alguna cosa a dir si és que realment l'Ampa hi vol opinions sobre aquest tema.

    ResponElimina
  13. Creo que es una buena idea que viniesen los Reyes Magos para así evitar una sola cola y taaaaaaaaan larga. Ya que al parecer no se puede cambiar la hora del baile y a su vez la del personaje que sea creo que se podria amenizar la espera con juegos o algo,o no habrir las puertas hasta que sea el momento del baile, chocolatada o lo que se haga

    ResponElimina
  14. Hola. Sóc en Joel Carreras, pare d'un de nen de P5B.
    He llegit els comentaris sobre la festa de Nadal i vull dir la meva opinió.
    Estic d'acord en què la festa comenci abans. Si no es pot començar abans podria ser una solució fer el ball i la xocolatada-pare noel (jo prefereixo que vingui un patge reial) de forma simultània, a la mateixa hora. Com es fa a la festa de final de curs que mentre es fa el ball funcionen les altres activitats: inflables, coca i refresc, cars, ... Uns anirien a la xocolatada, altres al pare noel (o patge), altres mirarien el ball. Així, la gent es repartiria més en totes les activitats i potser no hi hauria tantes cues.
    Per altra banda també s'ha de reconèixer la feina que ha fet fins ara la gent que ha estat a l'AMPA. Sense ells potser no s'hauria fet ni festa, ni moltes altres coses.
    Amb tot, crec que tot és modificable. Només fan falta ganes de trobar la solució més bona per tots.
    Ànims i endavant !

    ResponElimina
  15. Hola, sóc una mare de P3.
    Preguntant directament a qui organitza la festa si es poden fer canvis, ens han contestat que aquest any ja no, per diversos motius:
    -La xocolata no es pot fer abans perque la cuina ha d'estar buida (i sort que ens la deixen, que altres anys no ha estat així)
    -La festa la organitza el Real i és ell qui porta el Papa Noel. I no poden venir abans perque hi ha gent (que participa al ball)que treballa o estudia, i ha de venir i canviar-se. (li hauríem de donar les gràcies per l'esforç que significa fer tot el muntatge).
    Tot i aixó, sí que es pot fer alguna cosa. Si algú vol organitzar quelcom abans del ball per a que ho puguin gaudir els més petits s'agrairà.

    ResponElimina